The Power of X Tour

Fiat presenteerde onlangs het nieuwe model Fiat 500X. Bij een nieuw model hoort uiteraard een spetterende lancering. Volledig in stijl wordt het nieuwe model geïntroduceerd door middel van The Power Of X Tour. Om de pre-launch fase van de Fiat 500X optimaal op de kaart te zetten, werkt Fiat samen met de wereldberoemde Britse illusionist Dynamo. De Fiat 500X zal gepresenteerd worden middels een ware Virtual Reality Experience. Wie deelneemt aan The Power of X ziet Dynamo en de Fiat 500X samen in spectaculaire virtual reality video.
LiveWall is van begin tot eind betrokken bij de introductie van de Fiat 500X. Al eerder deze week werd de website gelanceerd. Op www.thepowerofxtour.co.uk kan je alle ins en outs over het nieuwe model vinden. Daarnaast kun je via de applicatie jouw ideale Fiat 500X samenstellen. Je kan kiezen tussen de City Look  of de Off-Road Look en het model in je favoriete kleur in je gekozen landschap plaatsen.  Via de webapplicatie kan je ook alvast een plek reserveren voor één van de  events.

 

 

 

Vandaag vertrekken we met drie man sterk vanuit LiveWall naar The UK om The Power of X Tour vast te leggen.  We ondersteunen Fiat tijdens de promotietour in de Engelse steden Londen, Cardiff, Birmingham, Manchester, Newcastle en Glasgow. LiveWall zorgt voor een persoonlijke aftermovie voor alle deelnemers van de Fiat 500X experience.

Inmiddels benieuwd naar het nieuwe model en de Virtual Reality Experience ? Onderstaande video geeft vast een voorproefje.

 

 

Houd aankomende weken onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van ons UK Fiat avontuur!

Tags: